Om Oss

Scandia Group består av flere selskaper som eies av Scandia Holding AS

Våre selskaper, Scandia Holding AS, Scandia Eiendom AS og Scandia Drift AS er alle selskaper med forskjellige funksjoner, men som administreres og driftes under samme “paraply”. Vi har som formål å drive innen eiendom med hovedfokus på utvikling av tomter og tilrettelegging for boliger.Nøkkelferdige Boliger

VI LEVERER DITT NESTE HJEM


Bernadotte er et hus som har et snev av romantikk i seg, og som sjarmerer. Det er et romslig hus med to etasjer. Alle tre soverommene er samlet i 2. etasje. Det har et stort kjøkken med rom for de gode smakene og opplevelsene. Kjøkkenet/allrommet har stor spiseplass og rom for mange daglige aktiviteter. Allrommet har direkte utgang til uteplass. I 1. etasje ligger og ei stor stue samt et kombinert wc/vaskerom. I tillegg til de tre soverommene i andre etasje, er det også bad og loftsstue med utgang til veranda. Huset tilhører kategorien herskapelig og perfekt for en småbarnsfamilie med høye krav til komfort. Dette er samtidig et hus som er rimelig greit å få finansiert og med en høy annenhånds verdi. 
Eksklusive Boligtomter

TOMTER FOR ALLE FORMÅL


Scandia Drift AS er en del av Scandia Group og eiet av Scandia Holding AS. Vår virksomhet består i utvikling av eiendomsprosjekter, salg av boligtomter, samt leveranse av nøkkelferdige boliger. Vi er sertifisert hos Direktoratet for Byggkvalitet med sentral godkjenning i tiltaks klasse 1. Dette innebærer at vi er sertifisert for oppføring av boliger inkludert søkeprosess og ansvarsrett.  Vi kan tilby attraktive boligtomter og har valgt å ikke legge press på kjøperne om å måtte benytte oss som leverandør av hus ved tomtekjøp. Vi har derimot en generell holding, basert på at vi stiller oss til disposisjon for de som ønsker våre tjenester. Vil sørger for at du oppnår det beste tilbudet på markedet og har særegne garantier.
Scandia Drift AS er det selskapet som drifter vår virksomhet og som står for den praktiske virksomheten innenfor utvikling av eiendomsprosjekter, salg av boligtomter, samt leveranse av nøkkelferdige boliger. I januar 2017 gikk startskuddet for det nye store utbyggingsprosjektet – Greina Boligfelt på Skarnes. Et stort antall tomter er under prosjektering og byggestart. Vei og infrastruktur er første fase i dette prosjektet, markedsføring og salg er allerede i gang. I første omgang har vi et titall eneboligtomter som er lagt ut for salg. Etterhvert kommer antall tomter som legges ut for salg til å øke betraktelig.

Ta gjerne kontakt hvis det er ønskelig å sikre seg en av disse særdeles attraktive tomtene som i hovedsak kommer til å være noe mer en 1.000 kvm per tomt. Dette er vi alene om i regionen. De fleste utbyggere krymper størrelsene på tomtene dramatisk for å tjene mer per enhet. Vi ønsker fortsatt å kunne tilby nye innflyttere særdeles romslige boforhold og svært store tomter. “BREAK FREE” – Flytt til Odalen!


Olaf Rudolfsen

PROSJEKTANSVARLIG


Olaf Rudolfsen er daglig leder og ansvarlig for markedsføring og salg. I tillegg benyttes Rudolfsen til kreative oppgaver innenfor hans fagområde som består av 40 års kompetanse som internasjonal fotograf og filmregissør.

Rolf Døli AS

UTTBYGGINGSPARTNER


Rolf Døli er et lokalt entreprenørfirmaog er vår hovedpartner og juridisk eier av et stort antall med boligtomter. Firmaet er i tillegg faglig ansvarlig for utvikling av all vei og infrastruktur blant annet på boligfeltet Greina. 

Roger Bjerkan

BYGG OG FAGLIG ANSVARLIG


Roger Bjerkan er bygningsingeniør og har en nærmest livslang erfaring som byggmester med ansvar for store og små byggeprosjekter. Han er faglig ansvarlig med nødvendige sertifikater som dekker dagens byggekrav.

Husdrømmen Arkitektur

TEGNINGER OG 3D VISUALISERNG


Nikolai Dehli er teknisk tegner og vår partner innen utvikling og planlegging av boliger og hjem for alle og enhver. For de som trenger råd og veiledning, samt bistand for å kunne realisere nettopp husdrømmen står vi til disposisjon.

Clients

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Vår Virksomhet

VÅR OPPGAVE OG MÅLSETTING

Er å kunne tilby enhver familie et godt og trygt hjem på Skarnes


Vi leverer til avtalt tid

Vi legger all vår energi i å kunne levere kvalitet til riktig tid. Enten det er en tomt eller en leveranse på hus. Vi leverer!

Alltid tilgjengelig

Når du tar kontakt, kan du alltid regne med at noen svarer på telefonen eller følger opp skriftlige henvendelser.

Råd og veiledning for enhver!

Du kan alltid stole på at vi gir veloverveide og profesjonelle råd. Vi har en solid kompetanse innen eiendom og utvikling.

Om Oss:

scandia-logo-smaa

Scandia Drift AS er en del av Scandia Group som i sin helhet eies av Scandia Holding AS. Selskapet har tilhørighet på Skarnes og driver med utvikling eiendom.