Tomt A-3

18-12-2016by A- 3 Eneboligtomt

tomt-A-3-1200x640.jpg

Tomt A-3 ligger helt inntil Bergvegen. Rett nedenfor med utsikt i vestlig retning mot Rådyrvegen. Tomten er forholdsvis flat og lett å opparbeide.

Generelt om boligtomtene

Dette er det siste i en serie eksklusive boligtomter som ligger helt fra toppen av Østerengbråten Boligfelt og ned mot sentrum av Skarnes i Sør-Odal kommune. Tomtene som alle ligger øverst i åsen har panoramautsikt i nord-vestlig til vestlig retning mot Glomma.

Priser

Tomteprisene nedenfor Bergvegen (Den nedre rekken) ligger på kr. 542.000.

Sentral  beliggenhet

De fleste tomtene er rimelig flate og byggeklare så snart som vei og infrastruktur er ferdig opparbeid. Noen er derimot lett skrånende og egner seg for bolig med sokkeletasje. Felles for alle tomtene er at de byggeklare etter at det er tilkoblet infrastruktur og lignende fasiliteter. Boligfeltet er i startfasen av sin utbygging og per dags dato ikke godt utbygget. Veier og fellesarealer vil bli av høy og er allerede i gang.  Det kan bygges boliger i et allerede godt eksisterende og eksklusivt boligområde med nærhet til Østerengbråten og Skarnes Sentrum.

Nær sentrum av Skarnes i Sør-Odal kommune. 15 minutters spasertur inn til Sentrum og kun 2 minutter med bil.

Avstand med tog

Tog fra Oslo S til Skarnes (Hver time / Reisetid 1 time og 4 minutter)

Tog fra Kongsvinger til Skarnes (Hver time / Reisetid 13 minutter)

Avstand med biAvstand mellom Oslo og Skarnes er 76 km. Kjøretid med bil omlag 50-60 minutter

Avstand mellom E6 (Kløfta) og Skarnes er 43 km. Kjøretid med bil omlag 30 minutter

Avstand mellom Jessheim og Skarnes er 40 km. Kjøretid med bil omlag 30 minutter

Avstand mellom Kongsvinger og Skarnes er 22 km. Kjøretid med bil omlag 15 minutter

Tilleggstjenester

Tomtene selges uten noen form for forpliktelser. Du kan selv velge hva slags hus du ønsker og hvem du ønsker som hus leverandør. Altså ingen byggeklausul.

  • Rolf Døli ASer en ledende Entreprenør på Skarnes. Firmaet har så langt gjort alt av grunnarbeid, veier og infrastruktur i Østerengbråten boligområde. De bistår selvfølgelig med alt av tjenester innen sprenging, graving og planering, hvis dette er ønskelig.
  • Scandia Drift AS bistår også om ønskelig med ideer, planlegging og tegning av hus. Vi har sentralgodkjenning og leverer alt fra “gjør det selv pakker” eller nøkkelferdige hus, klar til innflytting.

Visningsavtale

Ring oss og avtal tid for visning på telefon (+47) 621 10 000 og (+47) 920 54 000.

Adkomst

Adkomst fra Skarnes sentrum, retning Disenå. Avkjøring til venstre inn Bergvegen eller inn i Rådyrvegen, rett etter Odal Kornsilo (Lett synlig på høyre side). Det er kommunal asfaltert vei helt opp til toppen av boligfeltet.

google.maps.event.addDomListener(window, 'load', function () { var map = new google.maps.Map(document.getElementById("srm_gmp_embed_1"), { center: new google.maps.LatLng(60.24788845052667,11.686783243640093), zoom:13, mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP, scrollwheel: '1' }); // To view directions form and data //=========Direction view end var marker = new google.maps.Marker({ position: new google.maps.LatLng(60.24788845052667,11.686783243640093), map: map, animation: google.maps.Animation.DROP, icon: '' }); marker.setMap(map); });

Om Oss:

scandia-logo-smaa

Scandia Drift AS er en del av Scandia Group som i sin helhet eies av Scandia Holding AS. Selskapet har tilhørighet på Skarnes og driver med utvikling eiendom.