Aktiviteter på Maarud Gaard

12-12-2016by Olaf RudolfsenSkarnes Aktuelt

maarud-2-1200x800.jpeg

Å sitte rundt et bål skogen. Være helt stille, være ett med naturen. Kjenne deg fri, kjenne den gode lukten av skogbunn, sprakende vedkubber og nykokt kaffe.

Du er hjemme her midt i Sør-Odals skoger. Hjemme i deg selv. Du føler med hver fiber i kroppen hvordan skuldrene senkes og tankene flyr. En annerledes dag på jobben. Alene eller sammen med kolleger. Bare koble ut eller kaste deg ut i spennende aktiviteter som utfordrer fysisk utholdenhet og flytter mentale grenser.
Alt for å bli en bedre deg, en bedre leder. Og det blir du!

Maarud Gaard Opplevelser. Et helt spesielt kurs og konferansesenter. En egen verden i verden få mil fra Gardermoen og Oslo. Med 70.000 måls tumleplass, historien i vakre vegger og et åpent vertskap som legger alt til rette for opphold og seminarer. Og som spør om de kulinariske måltidene skal serveres midt i naturen eller i spisesalen. Og om du og dere vil sove i lavvo eller foretrekker myke senger eller kanskje også vil holde ball i muséet på Maarud Hovedgård?

Våge det, ville det, gjøre det. Velge vekst, verdier, opplevelser og samhold, nå nye mål. Vi er her. Og blant mange som har vært her, er Innovasjon Norge. Umiddelbart ble vi satt på listen deres over én av femten norske konferansesentre med unike kvaliteter. Klart vi er stolte. Det vet vi du også blir, av deg selv og gevinstene opplevelsene vil gi.

Kilde: maarudgaard.no – Tøffe aktiviteter. Myke verdier.

Om Oss:

scandia-logo-smaa

Scandia Drift AS er en del av Scandia Group som i sin helhet eies av Scandia Holding AS. Selskapet har tilhørighet på Skarnes og driver med utvikling eiendom.